Uit Liefde Voor Je AD(H)D Podcast Van Vrouwenadhd

Meer dan 60.000 luisteraars

Online programma ADHD

Ik neem je mee in mijn AD(H)D hoofd, want daar werkt alles net even wat sneller, chaotischer, creatiever (en ingewikkelder..). En ik geef je vele tips over hoe je als vrouw het beste kunt omgaan met ADHD. Werken met ADHD, moeder worden met ADHD, op vakantie met ADHD en nog veel meer.

 

Je bent een liefdevolle, creatieve en chaotische vrouw met AD(H)D en tegelijkertijd wil jij je ambities nastreven en ook je mooiste leven leiden maar dan met AD(H)D… Hoe dan!? Door te mogen zijn wie je bent!

 

Hoe ik dit heb kunnen ombuigen naar mijn eigen GOUD vertel ik je in de podcast. Ik gun jou dat ook!

 

Klik op de knop en kies waar jij de podcast wilt luisteren. Dit kan onder andere Spotify en Google Podcast.

Scroll naar boven