ONLINE PROGRAMMA

Als vrouwen met ADD en ADHD gebruik gaan maken van hun goud & gave

Ambitieuze vrouwen met ADHD en ADD

Je probleem is niet je goud, ook niet je genialiteit en ook niet je ambitie. Weten hoe je brein werkt, hoe jouw lichaam werkt en dat samenvoegen tot een gouden formule die jou, jou maakt is wel wat je hebt te doen. Een brug die je hebt te slaan. En dat hoeft niet een kantoorbaan van 9.00 uur tot 17.00 uur, en dan na thuiskomst de Excel bestandjes bij te werken zijn. Veel vrouwen met ADD en ADHD willen zich conformeren aan de wereld. Dat is niet wat ik doe. Ik laat jou, jou zijn. Zonder dat je heel hard onderuit gaat.

De wereld vraagt van jou om iemand te zijn die je niet bent. Structuur, lijstjes en een jaarplanning. Je goed kunnen concentreren, stilzitten en dingen afmaken ook. Ik hoef jou niet uit te leggen dat bij het tegenkomen van een partner, zijn familie (jouw familie weet inmiddels wel beter dat jij ‘gewoon’ jij bent) je collega’s, je personeel en je vrienden. Dat de meeste mensen hersenen hebben die werken volgens de standaard. En. Jij dus niet! Maar. Dat de wereld ergens wel van jou verlangt dat jij ook aan wat voor iedereen werkt gaat voldoen. En dat wel willen maar niet kunnen doet dus iets met je eigenwaarde.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het contact met Astrid verloopt altijd met heel veel enthousiasme, haar openheid en manier waarop ze deelt vind ik zo uniek.
Emily Breedveld
Astrid zorgt voor een Feest van herkenning! Het is zo bijzonder om eens iemand te volgen die de wereld op dezelfde manier als ik beleefd.
Anke
Met Astrid is het altijd gezellig, ik heb nu zoveel meer vrede met hoe ik in elkaar steek. Ik heb het gevoel dat ze me echt begrijpt. Met mijn omgeving is dat soms een ander verhaal. Door haar verhalen en haar delen zie ik stukjes van mezelf terug. Ik kan erom lachen. De herkenning zorgt voor erkenning en nog meer relativeren. Ik ben niet alleen, dat gevoel.
Carla
Ik leerde het gevoel van 'ik moet me aanpassen' los te laten. En Astrid leert je vol trots je echte eigen zelf te zijn inclusief jouw eigen grenzen!
Anoniem

Het programma ‘Ambitieuze Vrouwen met ADD & ADHD bestaat uit:​

Na het programma:

TARIEF

€397,-

Of betaal in drie termijnen van €135,- (neem hiervoor contact op via info@astridvanmeijeren.nl)

Voor ambitieuze vrouwen met ADD of ADHD!

Wat krijg je in het programma?

Persoonlijke ontwikkeling

‘Ambitieuze vrouwen met ADD of ADHD’ is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom!

Direct toegang

Je ontvangt na je aankoop toegang tot de eerste module op 1  april 2022.

9 Maanden lang toegang

Je krijgt 24/7 toegang tot dit programma. Het programma is zes maanden lang beschikbaar.

Maandelijks een nieuwe module

Elke maand verschijnt er een module, zodat je in totaal drie modules kan inzien.

Gevarieerd cursusmateriaal

De modules bestaan uit: werkboeken, video’s, Q&A’s en bonusmateriaal.

Online groepsmeetings

Wekelijks is er een online groepsmeeting in de vorm van een coachcall. De deelnemers zien elkaar niet. Je ziet alleen Astrid. In ca. 45 minuten beantwoordt zij vragen, welke vooraf (indien gewenst anoniem) ingediend kunnen worden.

Omgaan met ADHD en ADD als moeder
`Het online programma 'Vind je Goud' van Astrid past perfect bij mij. Ik ben op mijn 34ste erachter gekomen dat ik een ADHDer ben. Dan is er ineens veel te accepteren, leren en te ontdekken over jezelf. En dat is moeilijk en confronterend. Astrid weet met haar training je het juiste handvat te geven om dat proces liefdevol aan te gaan.`
Martine Willig
Astrid begeleidt je met een flinke dosis kennis, liefde en humor. De groepsdynamiek zorgt voor herkenning en acceptatie. Het is zo fijn om je zo thuis te voelen bij mensen.
Anoniem
Ik leerde Astrid kennen als een ontzettend bevlogen vrouw. Een jonge enthousiaste moeder van kleine kinderen, die al veel heeft meegemaakt. Dankzij haar openheid en humor heb ik echt de ADD-er in mezelf omarmt. Ik wil nu eindelijk niet meer iemand zijn die ik niet ben. Omdat ik nu begrijp dat hoe mijn brein werkt een gave is, en zet ik dat nu in zodat ik er optimaal van profiteer in het runnen van mijn gezin & eigen bedrijf.
Anoniem
Dankzij Astrid haar eerlijke, grappige, rauwe, herkenbare en soms hartverscheurende verhalen herken ik zoveel van mezelf. Ze is ontzettend persoonlijk, laagdrempelig, gezellig en warm.
Marleen

Na je investering in dit programma:

Scroll naar top