ONLINE PROGRAMMA

Als vrouwen met ADHD en ADD gebruik gaan maken van hun gave & goud

Al 100+ vrouwen met ADHD succesvol geholpen

 

 

Laat ADHD niet je probleem zijn, maar je goud!

Je probleem is niet je goud, ook niet je genialiteit en ook niet je ambitie. Weten hoe je brein werkt, hoe jouw lichaam werkt en dat samenvoegen tot een gouden formule die jou, jou maakt is wel wat je hebt te doen. Een brug die je hebt te slaan. En dat hoeft niet een kantoorbaan van 9.00 uur tot 17.00 uur, en dan na thuiskomst de Excel bestandjes bij te werken zijn. Veel vrouwen met ADD en ADHD willen zich conformeren aan de wereld. Dat is niet wat ik doe. Ik laat jou, jou zijn. Zonder dat je heel hard onderuit gaat.

De wereld vraagt van jou om iemand te zijn die je niet bent. Structuur, lijstjes en een jaarplanning. Je goed kunnen concentreren, stilzitten en dingen afmaken ook. Ik hoef jou niet uit te leggen dat bij het tegenkomen van een partner, zijn familie (jouw familie weet inmiddels wel beter dat jij ‘gewoon’ jij bent) je collega’s, je personeel en je vrienden. Dat de meeste mensen hersenen hebben die werken volgens de standaard. En. Jij dus niet! Maar. Dat de wereld ergens wel van jou verlangt dat jij ook aan wat voor iedereen werkt gaat voldoen. En dat wel willen maar niet kunnen doet dus iets met je eigenwaarde.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Astrid zorgt voor een Feest van herkenning! Het is zo bijzonder om eens iemand te volgen die de wereld op dezelfde manier als ik beleefd.
Anke
Heel waardevol programma vol erkenning en herkenning. Met dit programma leg en een hele mooie basis. En die basis gaan inpassen in je leven zodat je er steeds makkelijker mee om kunt gaan is best een hele weg. De herkenning van andere vrouwen is zoooo fijn en waardevol. Vind je Goud is ook letterlijk GOUD waard.
Jarenlang geworsteld met veel dingen. Door Astrid gaat er een wereld van herkenning voor je open en valt de puzzel voor 85% op de plaats. De laatste 15 procent is het vinden van je eigen Gouden Spelregels. En het is zo fijn om dit samen met andere vrouwen te doen die met precies dezelfde problemen te maken hebben. Ik heb sinds de start van dit programma zoveel meer rust gevonden en gekregen, simpel weg door de herkenning. Wel of geen ADHD, dit is echt een dikke aanrader!!! Dankjewel lieve Astrid.
Jungja
Met Astrid is het altijd gezellig, ik heb nu zoveel meer vrede met hoe ik in elkaar steek. Ik heb het gevoel dat ze me echt begrijpt. Met mijn omgeving is dat soms een ander verhaal. Door haar verhalen en haar delen zie ik stukjes van mezelf terug. Ik kan erom lachen. De herkenning zorgt voor erkenning en nog meer relativeren. Ik ben niet alleen, dat gevoel.
Carla
Ik leerde het gevoel van 'ik moet me aanpassen' los te laten. En Astrid leert je vol trots je echte eigen zelf te zijn inclusief jouw eigen grenzen!
Anoniem
Elke sessie ben ik blij verrast. De puzzel van mijn leven die ik al 30 jaar probeer op te lossen komt hier nu eindelijk steeds een stapje verder af. Niet af op een perfecte, tijdelijke of burn out manier. Maar één die bij mij past en voor iedereen anders kan zijn. Nooit verwacht dat er een manier zou bestaan die wel zou werken voor mij.
Anoniem
Echte eye openers krijg je op deze cursus. Ook verrassend is de interactie met de andere cursisten. Astrid is enthousiast en geeft heel leuk les.
Margriet

Het programma bestaat uit:

3 modules & 3 bonusmodules in jouw online omgeving en de Vrouw & AD(H)D community. Een module bestaat uit een uitgebreid werkboek; vol met uitleg, vragen en uit te werken stappen, de werkboeken worden in je online omgeving ondersteund met begeleidende video’s. In totaal ruim 7 uur (!!) aan videomateriaal. Per onderwerp kan je een (korte) video bekijken 

 

Module 1 | AD(H)D en jij

Deze module gaat over jou als vrouw (met ADHD) allemaal tegenkomt in het leven. Het leven is dynamisch en er gebeurt altijd wel wat. Snappen waarom jij werkt zoals je werkt zorgt ervoor dat jij stukken milder voor jezelf gaat zijn en gaat doen wat voor jou wel werkt! Ik geef je tips en tricks en inzichten die jouw leven écht een stukje behapbaarder gaan maken. Juist omdat het hebben van ADHD alleen al veel van je kan vragen.

Module 2 | AD(H)D en je omgeving

De appel valt niet ver van de boom zeggen ze wel eens, en bij ADHD kan dat zeker kloppen. In jouw omgeving heb je te maken met appels, peren, kiwi’s en aan jou de schöne taak alles in goede banen te leiden, althans… In deze module gaan we het hebben over het familiesysteem, de spelregels van de wereld, hoe verantwoordelijkheid echt werkt en hoe jij jouw behoeftes centraal kan zetten in een omgeving die niet altijd snapt wat AD(H)D is en/of zelf AD(H)D heeft.

Module 3 | AD(H)D en alle ballen in de lucht

Alle ballen in de lucht gaat over je werk, je huishouden, het opruimen, maar bovenal over het op een behapbare manier organiseren en structureren van je leven, zodat je wél alle ballen in de lucht kan houden zonder dat ze crashen.

BONUSMODULES

AD(H)D EN JE PARTNER 

AD(H)D EN KINDEREN 

AD(H)D EN EEN TELEFOONVERSLAVING

Na het programma:

TARIEF

€397,-

Betalen in 3 of 10 termijnen mogelijk!

Meer dan 100 vrouwen gingen je met succes voor

Voor vrouwen zoals jij en ik met ADHD! 

Sta je op een wachtlijst of ben je in behandeling bij een psycholoog of ben je 100% ervan overtuigd dat jou wstruggles voortkomen vanuit ADHD? Ook dan is dit programma geschikt en een heel fijn steuntje in de rug. Ik weet als geen ander hoe hobbelig de weg kan zijn!

 

Kijk ook eens naar mijn starterskit: ADHD & Vrouwen

Wat krijg je in het programma?

24/7 toegang tot alle content en de community!

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving vol inspiratie, adviezen, tips en kennis om jezelf beter te leren kennen.
Om jezelf te waarderen en om jezelf weer aan te zetten.

 

Je krijgt een jaar lang wekelijks een coachmail als extra steun in de rug

 

 

Om je dromen te verwezenlijken. Om op je bek te gaan. En om veel meer te gaan lachen.

 

Er is volop ruimte voor je vragen. Astrid neemt je mee in haar video’s, inspireert en leert over hoe jij jouw Goud kan inzetten in het dagelijks leven.

De Vrouw & AD(H)D – Community

Naast Astrid krijg je er ook een hele groep gelijkgestemde vrouwen bij met dezelfde knelpunten, humor en struggles. Alleen dat al is een enorme meerwaarde! Via de (gratis) Huddle App is alle ruimte om je ervaringen te delen en tips van Astrid en/of andere AD(H)D-vrouwen te ontvangen of juist te geven.

 

Elke 6 weken is er een online community live

 

Online leeromgeving

Jouw online leeromgeving welke overal toegankelijk is: thuis, op het strand en onderweg. Een jaar lang heb jij boordevol informatie tot je beschikking en toegang tot de community forum waar en hoelang je maar wilt.

 

BONUS!!

Maar liefst 3 bonus modules krijg je cadeau als je instapt in Vind je Goud t.w.v. €200 euro!!

Online programma ADHD

Hoe de online leeromgeving eruit ziet

`Het online programma 'Vind je Goud' van Astrid past perfect bij mij. Ik ben op mijn 34ste erachter gekomen dat ik een ADHDer ben. Dan is er ineens veel te accepteren, leren en te ontdekken over jezelf. En dat is moeilijk en confronterend. Astrid weet met haar training je het juiste handvat te geven om dat proces liefdevol aan te gaan.`
Martine Willig
Leuk om veel informatie te krijgen en ook vragen te kunnen stellen en ervaringen te horen van andere deelnemers. Het is wel bijzonder dat bepaalde thema's of ervaringen bij veel mensen terugkomen.
Anoniem
We zijn nu ongeveer op de helft van het programma en iedere keer heb ik er écht zin in (en dat is heus vaak anders ;)). Het enthousiasme en de passie waarmee Astrid vertelt, de herkenning daarin én in het contact met andere deelnemers, ontdekken welke vragen je bent vergeten jezelf te stellen, maar ook ontdekken dat je op sommige punten al goed bezig bent. Alle aspecten van het programma zijn aangepast aan de deelnemers (last minute chaoten - knipoog). Zo is het werkboek aantrekkelijk gemaakt en makkelijk te lezen, is de chat laagdrempelig en is vertrouwen belangrijk, is iedereen heel respectvol naar elkaar, worden er herinneringen gestuurd en wat je niet wil, dat hoeft ook niet. Eerst valt langzaam het kwartje (de oorzaak van de 'problemen' waar je tegenaan loopt en welke dat eigenlijk zijn; wat hoort er allemaal bij en hoe komt dat?) en vervolgens leer je daar op een positieve manier naar kijken en mee omgaan. Het is een zoektocht naar jezelf en je mogelijkheden, waarbij Astrid je de juiste input geeft, verschillende handvatten aanreikt en de mogelijkheden heeft gebundeld. Een verademing om niet 'alleen op de wereld' te zijn. Huilen, boos zijn en lachen mag (en gebeurt) allemaal. Absoluut een aanrader. Oók als je twijfelt... (Ps. Ik heb geen aandelen ofzo)
Brigitte de Ruiter
Ik leerde Astrid kennen als een ontzettend bevlogen vrouw. Een jonge enthousiaste moeder van kleine kinderen, die al veel heeft meegemaakt. Dankzij haar openheid en humor heb ik echt de ADD-er in mezelf omarmt. Ik wil nu eindelijk niet meer iemand zijn die ik niet ben. Omdat ik nu begrijp dat hoe mijn brein werkt een gave is, en zet ik dat nu in zodat ik er optimaal van profiteer in het runnen van mijn gezin & eigen bedrijf.
Anoniem
Astrid begeleidt je met een flinke dosis kennis, liefde en humor. De groepsdynamiek zorgt voor herkenning en acceptatie. Het is zo fijn om je zo thuis te voelen bij mensen.
Anoniem
Dankzij Astrid haar eerlijke, grappige, rauwe, herkenbare en soms hartverscheurende verhalen herken ik zoveel van mezelf. Ze is ontzettend persoonlijk, laagdrempelig, gezellig en warm.
Marleen
Alle informatie die je van Astrid krijgt is herkenbaar en duidelijk. Het is geen standaard lijstje van Adhd symptomen met een standaard aanpak. Al had ik van het standaard lijstje uit gegaan had ik nooit geweten dat ik Adhd heb en had ik het goud in mij wat ik door deze coach sessies ontdek nooit kunnen vinden. Wat ik leer van Astrid kan ik toepassen op de manier die voor mij werkt en hierdoor na al die jaren eindelijk gaan leven in plaats van overleven. Een echte aanrader als je denkt: ik wil of het moet anders maar het je maar niet lukt, omdat je nog niet weet hoe jouw brein echt werkt en er soms maar kleine aanpassingen nodig zijn waardoor alles niet meer zo'n grote berg lijkt.
Anoniem

Na je investering in dit programma:

Scroll naar boven