Heb ik ADHD / ADD?

 

Heb ik ADHD?

Ik kan je natuurlijk een test laten doen, maar eigenlijk weet je het al: je hebt ADHD, ADD of kenmerken daarvan. In dit online boek leer je omgaan met ADHD en ADD, leer je wat ADHD precies is, vertel ik je al mijn ervaringen en leer je goed voor jezelf te zorgen.

 

Heb je al een diagnose ADHD of juist niet? In beide gevallen is dit een waardevol boek om overzicht te creëren in jouw zoektocht naar de juiste hulp.

 

Online boek: Zou het AD(H)D kunnen zijn?

Heb jij al meer dan eens jezelf de vraag gesteld heb ik AD(H)D? Of hoor je jezelf met regelmaat roepen: er helpt toch niks, ik heb al zoveel geprobeerd!

 

Het online boek: Zou het AD(H)D kunnen zijn gaat over de vraag heb ik AD(H)D van vermoeden tot bevestiging en hoe dan verder…

Je ontvangt naast het online boek ook een luisterboek

Na het lezen of luisteren van dit boek weet jij welke keuzes er zijn en bovenal welke keuze jij wilt maken om mee te beginnen, door te pakken of jouw zoektocht voort te zetten

 

Dit is een veelzijdig boek en geschikt voor zowel niet-, recent- of allang-gediagnosticeerde vrouwen met AD(H)D.

 

Ik neem je mee in mijn wereld van AD(H)D en ik geef je alle informatie die je nodig hebt om te gaan doen wat je écht te doen hebt: namelijk goed zorgen voor jou en keuzes maken die je moeiteloos afgaan.

 

Dit boek is een compleet overzicht en zit boordevol (handige) informatie, stappenplannen, inzichten en tips. Daarnaast is het bedoeld als een steun in de rug om jouw zoektocht door een bos waar héél veel bomen staan net even iets makkelijker te maken!

 

Wel of geen diagnose ADHD of ADD, maar wel kenmerken? In alle gevallen is dit boek voor jou.

Scroll naar boven