GRATIS online training

AMBITIEUZE VROUWEN
MET ADD & ADHD

Geen diagnose maar wel kenmerken van ADHD of ADD? Iedereen is welkom!

Astrid van Meijeren coach ADHD bij vrouwen
MELD JE AAN VOOR DE GRATIS WEBINAR: KIES JOUW DATUM!

Je legt de lat hoog voor jezelf, je werkt hard en lang, wat meestal ook nog met het nodige enthousiasme gepaard gaat? 

Gefeliciteerd! Je bent ambitieus! Vrouwen met ADD & ADHD zijn Freaking geniaal. Of je de diagnose al hebt gehad, of twijfelt. Je bezit bepaalde kwaliteiten die je anders, dan hoe de hersenen van de meeste mensen werken, maken. Wat ga je met jouw genialiteit en goud doen? Zeker als je in een wereld leeft wat die genialiteit helemaal niet altijd begrijpt. Maar eerder lastig en chaotisch vindt. Ook geniale hersenen kunnen je onzeker maken. Of misschien juist wel.

Je probleem is niet je goud, ook niet je genialiteit en ook niet je ambitie. Die lat die ligt op dagbasis al sky high. Je probleem is wél dat we in een wereld leven die van jou vraagt om je enorm aan te passen. Als we toch eerlijk zijn, de wereld vraagt van jou om iemand te zijn die je niet bent. Structuur, lijstjes en een jaarplanning hebben aanzien. Je goed kunnen concentreren, stilzitten en dingen afmaken ook. Ik hoef jou niet uit te leggen dat bij het tegenkomen van een partner, zijn familie (jouw familie weet inmiddels wel beter dat jij ‘gewoon’ jij bent) je collega’s, je personeel en je vrienden. Dat de meeste mensen hersenen hebben die werken volgens de standaard. En. Jij dus niet! Maar. Dat de wereld ergens wel van jou verlangt dat jij ook aan wat voor iedereen werkt gaat voldoen. En dat wel willen maar niet kunnen doet dus iets met je eigenwaarde.

Het contact met Astrid verloopt altijd met heel veel enthousiasme, haar openheid en manier waarop ze deelt vind ik zo uniek.
Emily Breedveld
Astrid zorgt voor een Feest van herkenning! Het is zo bijzonder om eens iemand te volgen die de wereld op dezelfde manier als ik beleefd.
Anke
Dankzij Astrid haar eerlijke, grappige, rauwe, herkenbare en soms hartverscheurende verhalen herken ik zoveel van mezelf. Ze is ontzettend persoonlijk, laagdrempelig, gezellig en warm.
Marleen
Met Astrid is het altijd gezellig, ik heb nu zoveel meer vrede met hoe ik in elkaar steek. Ik heb het gevoel dat ze me echt begrijpt. Met mijn omgeving is dat soms een ander verhaal. Door haar verhalen en haar delen zie ik stukjes van mezelf terug. Ik kan erom lachen. De herkenning zorgt voor erkenning en nog meer relativeren. Ik ben niet alleen, dat gevoel.
Carla
Ik leerde Astrid kennen als een ontzettend bevlogen vrouw. Een jonge enthousiaste moeder van kleine kinderen, die al veel heeft meegemaakt. Dankzij haar openheid en humor heb ik echt de ADD-er in mezelf omarmt. Ik wil nu eindelijk niet meer iemand zijn die ik niet ben. Omdat ik nu begrijp dat hoe mijn brein werkt een gave is, en zet ik dat nu in zodat ik er optimaal van profiteer in het runnen van mijn gezin & eigen bedrijf.
Anoniem
Op mijn 33ste kreeg ik door het programma ADHDennis door dat ik een ADHDer ben. Door het extreme vooroordeel drukke jongetjes die ruzie maken, wist ik niet dat alle moeite, anders voelen, hooggevoeligheid en schaamte hoorden bij dat ik een ADHDer ben. Met mijn hyperfocus compleet op het onderwerp gedoken kwam ik uit bij Astrid en haar cursus omarm je ADHD in 5 liefdevolle gewoontes. Gewoon precies wat ik als mama van 2 kleine meisjes nodig had. Herkenning, veel goede informatie, liefde, liefde voor jezelf en acceptatie van wie ik ben. Een helpende hand met een heerlijke dosis humor, eerlijkheid en openheid! En super makkelijk te volgen omdat het gemaakt is door een ADHDer. Astrid is gewoon een topwijf!
Martine Willig

Ik heb al vroeg geleerd om me te conformeren aan de rest van de wereld. Als klein meisje kreeg ik Ritalin om zoals de wereld verlangde dat ik me gedroeg te functioneren in een volle klas of op het sportveld. Ik zat vol kwaliteiten, maar kreeg vooral de woorden ‘of ik even stil wilde zitten’, ‘nergens aan wilde komen’, ‘dat niet wilde doen’, ‘toch eens stil kon zitten’, ‘dat ik wel veel aandacht vroeg’ en als ik te lastig werd ‘of ik mijn pilletje wel ingenomen had’

Het leven kan veel van je vragen, maar ADD en ADHD doen dat ook. Het leven, leven kan soms moeilijk zijn. Soms weet je als je ouder wordt en het leven en de mensen erin steeds meer van je verwachten, niet welke kant je op te gaan hebt. Kun je niets vinden wat echt bij jou past, kom je niet zoals andere mensen in beweging, is die eeuwige afwijzing te hard binnenkomend. Ik leef inmiddels elke dag een beetje meer mijn “ideale leven”. Maar dan wel volgens mijn voorwaarden, mijn waarden en door het in te zetten van mijn kwaliteiten. Mijn ervaringen werden mijn kracht. Mijn kracht die ik al had, werd sterker en uiteindelijk durfde ik te kiezen voor mezelf. Ik ben ambitieus, ik ben naast werknemer ook ondernemer. Ik ben naast een moeder van drie meisjes ook een vrouw die de wereld van ambitieuze vrouwen met ADD & ADHD lichter wil maken.

Fijne training met veel herkenning vol ADHD-enthousiasme!
Rianne
Fijne sfeer, openheid en herkenning. Door haar enthousiasme erg leuk om naar te luisteren
Sylvia
Een informatieve training die zorgt voor meer bewustwording. Erg herkenbaar. Enthousiast, open, authentiek.
Irma
Informatief en gezellig. Herkenning en dat ik nog aardig wat wil leren over ADHD en mezelf Heel fijne training, interactief en met een positieve vibe. Gegeven met veel vrolijkheid, positieviteit en humor!
Martine
Heel interessante training die mij inzicht, motivatie en herkenning heeft gebracht. Heel positief en vanuit kracht ipv uit belemmeringen.
Gerdi
Leuke training, goed tempo, niet te sloom niet te snel. Ik heb geleerd dat ik me meer met adhd ers zou willen omringen en dat ik genoeg ben en doe zoals ik ben. De kleine groep is heel fijn, genoeg ruimte om met elkaar te chatten. Astrid geeft mooie voorbeelden en geeft ook ruimte om voorbeelden te delen.
Audrey
Leuke training!! Weer een beetje meer inzicht opgeleverd. Heel herkenbaar en ik had het gevoel dat ik op de juiste plek was. Astrid geeft de training rustig duidelijk en met humor.
Yvette

MELD JE AAN EN DOE MEE!

Klik op de knop en kies je datum

Scroll naar boven