Ervaringsdeskundige AD(H)D: boek een gastles

Ervaringsdeskundige ADHD op school

Toen ik 9 was kreeg ik de diagnose AD(H)D. Uniek voor die tijd.

 

Waarom worden meisjes niet zo snel gediagnosticeerd als jongens en wat maakt AD(H)D en ADD voor een vrouw anders dan voor een man? Hoe ontwikkel je in een wereld die anders denkt en anders van je vraagt?

 

Wat betekent het precies als je AD(H)D hebt? En waarom is het zo lastig om dit uit te leggen aan de omgeving?

 

 

Ik activeer en motiveer anders te durven denken over ADHD. Zowel voor mensen die zelf AD(H)D hebben, als voor diegenen die geen idee hebben hoe het is om met AD(H)D te moeten leven.

 

Als ervaringsdeskundige ADHD geef ik graag gastlessen op scholen. Op een speelse manier vertel ik wat ADHD is en vooral ook wat het niet is. En laat ik de kinderen kennismaking met een bekende aandoening die tegelijkertijd nog zo onbekend is.

 

Met mijn ruime ervaring op verschillende vlakken van zorg, onderwijs en coaching, kun je alle kanten op. Laat vooral weten wat je wensen zijn!

 

Ik ben naast ervaringsdeskundige AD(H)D ook certificeert AD(H)D coach, HBO verpleegkundige en opleider aan Erasmus MC Academie.

Scroll naar boven