AD(H)D coaching voor vrouwen | Empower ALL

Als vrouwen met AD(H)D zich krachtig positioneren 

Je hebt alle ingrediënten in je.  

Om een toegewijde moeder, liefdevolle partner én die carrièrevrouw te zijn.

Toch schiet je ook tekort. Is je leven dikwijls overweldigend waardoor je weer een terugtrekkende beweging maakt. En is schuld een van de emoties die je best vaak voelt. Jouw diagnose ADHD. Je leven als vrouw met ADHD zit boordevol ideeën, de meest toffe plannen en crazy doelen. In werkelijkheid komt er maar 20% uit je in vergelijking tot de 120% die in je zit.      

Hoewel jij je energie steekt in het jongleren met je al je verantwoordelijkheden. Je de noodzaak van effectieve routines en structuur echt heel goed begrijpt, glipt je succesvolle carrière je elke keer weer door je vingers. Is de balans en regelmaat in je gezin maar niet te onderhouden en de relatie met je partner ondertussen ook niet waar je had gehoop dat ie zou zijn.

 

Het is frustrerend als je wéét wat jij te bieden hebt, maar het steeds weer niet lukt om dat wat jij kan in de praktijk te brengen en vol te houden door… hoe je leven nu is ingericht.

Je weet soms zelf ook niet meer zo goed wat je wilt of je het allemaal nog wel wilt realiseren en vooral: waar je moet beginnen om wél al je ambities en plannen te realiseren.

 

Grote kans dat toch ADHD je ambities en verlangens in de weg zit… I know.

 

 

 

Ik laat je;

– jouw kwaliteiten ten volste inzetten

– genoeg energie krijgen om sociaal weer mee te doen

– succesvol zijn in je carrière en duurzaam inzetbaar

– het moederschap minder aan je trekken en je weer toekomen aan elkaar en jezelf

– volhouden wat je in de praktijk brengt aan routines, goede gewoontes en praktische tools

– weer écht intiem zijn met je partner

– moeiteloos je dagelijkse taken kan uitvoeren zonder uren uitstellen

 

En bovenal laat ik je; 

Weten waar je gaat beginnen om alle ballen met plezier in de lucht te houden…

 

Ik heb iets voor je waar jij weer van gaat floreren, je zelfvertrouwen gaat boosten en gaat doen waarvan je weet dát je het in je hebt.

"Ik had je eigenlijk een paar weken geleden nog willen appen. ( maar dacht ik kan je wel blijven appen, haha.) Om weer te bedanken voor alles 😊 We hebben eindelijk de rust in ons gezin waar we altijd zo zoekende naar waren. Maar dat is dankzij jou Astrid. Die ene zin die jij naar mij stuurde: het klinkt als de adhder en de autist. Daar sloeg je de spijker op z’n kop en gaf je ons de juiste handleiding. Ik ben nog elke dag zo blij dat ik je programma heb gevolgd!"
- Linda

The EmpowerALL inclusive 1 op 1 ADHD coachtraject voor vrouwen

Een innovatief en praktisch online jaarprogramma waarin je 1 op 1 met mij jouw eigen ADHD Blueprint gaat schrijven en exclusieve toegang krijgt tot de Vrouw&ADHD community, toolkits en online programma’s van de Vrouw&ADHD online omgeving

 

Door te leren hoe jij praktisch en doelgericht omgaat met jouw uitdagingen wordt dat hele AD(H)D een overkomelijk ‘iets’ en komt jouw boel eindelijk op orde, kan jij met een gerust hart je ambities achterna en zorgt de toekomstige versie van jou veel beter voor zichzelf.

Wat krijg je als je deelneemt aan het traject

Exclusieve 1 op 1 coaching: je krijgt mijn onverdeelde aandacht, ik denk met je mee en laat je nieuwe mogelijkheden zien en deel mijn beste praktische tools en inzichten. Gedurende de coachsessies vullen we jouw ADHD Blueprintformat, zodat je aan het einde van het jaar een complete (fysieke) handleiding hebt waarin jouw zelfontwikkelde effectieve strategieën staan beschreven, jouw ADHD Blueprint.

 

Persoonlijke ondersteuning ontvang je naast de 1 op 1 sessies ook via de online community en community livesessies die elke 6 weken online plaats vindt. Hier kun je al jouw vragen stellen en ervaringen delen met andere vrouwen met ADHD

 

Je ontvangt een jaar lang toegang tot het online succesprogramma: Maak van ADHD je goud en ontvangt 52 weken lang coachmails en krijgt toegang tot de 3 modules: ADHD en jij, ADHD en je omgeving & ADHD en alle ballen in de lucht + 3 bonusmodules (al meer dan 60 vrouwen gingen je voor!)

Scroll naar boven